Weer wat gekocht.

Het was lang geleden maar vandaag heeft het weer wat geld gekost.
Ik ben even langs de outdoorwinkel geweest waar ze het merk Jack Wolfskin verkopen.
Ja, dat merk met de pootafdruk van een wolf erop of is het toch een hondenpoot, ach ik weet het niet en het doet er ook niet toe.

Ik heb dit leuke broekje gekocht of is het een rokje, nou noem het maar zoals je wilt.
In ieder geval bevallen deze dingen mij zo goed dat ik er ondertussen alle kleuren (3 dus) in de kast heb liggen die er zijn.
Als het zo warm is zoals de afgelopen dagen draag ik niks anders meer.
Ourdoor kleding is erg fijn als je veel met de hondjes bezig bent, de haren klop je overal erg snel vanaf, als het smerig is is het zo gewassen en ook weer zo droog.

Verder hebben de hondjes zich vroeg uit geleefd, ze waren om acht uur de buurt al aan het wakker maken, toen ik de achterdeur open deed was het gelijk feest.
Keiko en Rontu gingen aan het spelen en die laatste kan dat meesatl niet zonder veel geweld te maken, dus buren sorry hoor voor de vroege wekker.
Voor de rest hebben ze zich wel gedragen hoor, de hele dag wel te verstaan.
Maar sraks zijn we benieuwd, Remko en ik gaan dan met een hele boel mensen uit de buurt de bbq aansteken, gewoon gezellig op straat.
Maar keiko vind dat vast niet fijn en zal wel beginnen te piepen, dat doet ze altijd als er ergens een bbq aan gaat die ze niet kan zien, want als wij zelf de bbq aansteken is er niks aan de hand.
We denken dat ze het te veel vind ruiken naar een echte brand en dat ze ons dan wil waarschuwen dat er dan wat aan de hand is.
En wat Rontu gaat doen weten we nog niet, van de lucht heeft die geen last maar misschien hoort ze ons en wilt ze er bij zijn.
Als wij klaar zijn met eten gaan we de hondjes wel halen en mogen ze er bij zijn en als alles is afgelopen gaan we nog een blokje om en daarna lekker slapen.

5 gedachten over “Weer wat gekocht.

  1. Hihi,wat gek daat ze dan begint te piepen.Echt wel gek!
    Leuke skort heb je gekocht.Is dan wel wat duurder van dat merk,maar het gaat wel langer mee!Ik doe dat ook vaak als iets lekker zit.Gewoon er meer van kopen maar dan in een andere kleur.

    Fijne avond! 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.