Thuis blijven.

Het gebeurt niet vaak dat wij in het weekend ergens naar toe gaan waar de hondjes niet mee naar toe konden, maar vandaag was zo’n moment.
Ze moesten thuis blijven.

Vanmorgen vroeg moesten wij al op tijd in de auto stappen om naar Boxtel te rijden voor een feestje.
Het mensenneefje van de hondjes werd vandaag gedoopt en daarom hadden zijn vader en moeder een feestje geregeld.
Maa ja, voor dat er gefeest kon worden moesten we natuurlijk eerst naar de kerk en daar mogen normaal gesproken geen hondjes naar binnen dus moesten Keiko en Rontu thuis blijven.
Maar dat vonden ze niet echt erg!

Daarna zijn we de hondje gaan halen thuis en zijn nog naar opa en oma gegaan, oma vierde namelijk haar verjaardag ook al was ze nog niet jarig.
Oma is namelijk pas dinsdag jarig maar omdat ze ook mee naar Duitsland gaat heeft ze het nu al zovast gevierd en dan is ze weer uitgerust voor als ze in Duitsland hard moet werken.
Onder dat werken verstaan wij ook dat ze de hondjes af en toe moet uitlaten, maar volgens ons doet ze dat af en toe met veel plezier.
Maar even terug komend op haar feestje, nou denken jullie waarom gaan ze daar dan nu ook naar toe, nou het is gewoon leuk omal die bekende weer te zien en te spreken.

En nu gaan we slapen, de wekker loopt morgen weer vroeg af.
Wetrusten!

3 gedachten over “Thuis blijven.

 1. Hoi,

  Zo te horen hebben jullie ook al zo`n lieve opa en oma als Simba en Ziggy. Mijn boefjes gillen heel de wijk bij elkaar als opa en oma komen. Wij wensen jullie weer veel `werk`plezier in Duitsland.

  Groetjes Mariska, Simba en Ziggy.

 2. Van harte gefeliciteerd met de doop van jullie neefje. Wat een prachtige foto! Hij wordt al een echt grote Kerel, zeg!
  Alvast gefeliciteerd met oma, dan kan ik dat niet meer vergeten!
  Lieve groetjes van mij!

  Oma, alvast gefeliciteerd met Uw verjaardag. Ik weet dat U ook hier regelmatig een kijkje komt nemen. Nog heel veel gelukkige, gezonde jaren gewenst van ons allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.