A-Schutting.

Toen ik gisteren op school was heb ik weer menigeen raar laten kijken.
Ik was namelijk al twee weken niet daar geweest en ondertussen was de A-schutting af en die hadden mijn klasgenotjes dus al geoefend.
Hij was zelfs hoger als het vrouwtje en ook al best stijl voor een beginnersgroep behendigheid.
Mijn vrouwtje was erg slim en liet mij hem doen met een snoepje onder mijn neus en het ging gelijk goed, zo goed zelfs dat de leraar aan het vrouwtje vroeg waarom ze een snoepje onder mijn neus hield.
Haar antwoord was dat het voor mij de eerste keer was dat ik die A-schuting over ging en toen zij hij; dat is waar maar die kleine Rontu kan het de volgende keer dus helemaal alleen hoor en dat was wat het vrouwtje zelf ook al had bedacht.
De rest van de les ging ook helemaal goed, alleen moet vrouwtje er nog wat aan wennen dat ze niet met keiko loopt die alles al kan, zodat ze niet te snel wil gaan zonder dat ik het begrijp.

En toen ik klaar was was Keiko aan de beurt met het baasje dan wel.
Nou aan de verhalen te horen ging dat ook super, Keiko had zelfs zin in de paaltjes dus de prive school heeft wel zin.
Ook was het voor haar erg lang geleden dat ze over een A-schutting heen is gewest, maar dat was ook erg goed gegaan.
Een keer kijken hoe het ook alweer moest en daarna vloog ze er over en het schijnt dat die schutting bij de wedtsrijdgroep nog stijler en hoger is, ik ben benieuwd.

Nu ga ik maar weer eens lekker een partijtje etteren bij Keiko, want die ligt lekker in het zonnetje in de tuin, maar dat duurt dus niet al te lang meer.
En wat we voor de rest gaan doen vandaag weet ik nog niet, misschien wel niks, ach ik zie wel.

3 gedachten over “A-Schutting.

  1. Je bent een “kei” op school! Daar waren wij al niet bang voor. Ben je wel een klein beetje zuinig op je zus? Ze is al wat ouder dan jij, dus op tijd even adem laten halen, hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.