Erg moe.

Met die twee Shiba hondjes heb ik vandaag helemaal geen last.
Vanmorgen niet omdat ik toen gewoon naar mijn werk mocht en nu ook nog niet.
Ik denk, nee, ik weet zeker dat ze nog erg moe zijn van gisteren.
Een voordeel is dat ik nu allemaal al dingen kan doen voor de komende vakantie, zodat als ze aan het eind van de week aandacht nodig hebben ze het kunnen krijgen.
Maar vanavond hebben ze pech, want ze moeten toch echt naar school toe, ik ben dan ook reuze benieuwd hoe dat gaat nu ze zo moe zijn, maar we zien wel.

Nog een paar mooie foto’s van gisteren die door het baasje van Tama en Miko zijn gemaakt en waar ik erg blij mee ben.

Gisteren hebben de hondjes ook genoeg aandacht gehad van mij en ik van hun trouwens.Ik ben gewoon in het zand geploft en daar kwamen ze hoor een voor een om een kroelbeurt vragen en ik kreeg er dan ook gelijk een terug.En nog een keer met z’n alle. Van links naar rechts; Tama, Miko, Keiko, Khoda en net als altijd op de voorgrond, Rontu natuurlijk (kun je er zo weer wijs uit Nancy?).

Nu ga ik snel verder met kleine klusjes die nog gedaan moeten worden voor we zaterdag weer op vakantie zijn, telefoontje hier, wasje daar en poetsen niet te vergeten.

6 gedachten over “Erg moe.

  1. De bas krijgt ons ook niet in beweging, Keiko en Rontu!!..ennnnnnnnnn vanmorgen zijn we ook nog naar het strand geweest..en we hoorde al dat we vannavond nog gaan wandelen met nero, vandaar dat we de hele dag niks hebben gedaan dan luieren, en nog eens luieren.

    Grtjs daar,. πŸ˜›

  2. Mijn baasjes hebben maandag geen kind aan mij gehad ik had zulke mooie dromen dat ik aan het spelen was met 4 mooie teefjes (of was het nou echtgebeurd πŸ˜• )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.