Rustig.

Vandaag heb ik eerst gewerkt (op vrijdag ben ik dan totalloss verklaard) en daarna ben ik nog even naar het bos gegaan, samen met de hondjes en het baasje.
Voor de rest was het vandaag een erg rustig dagje, Keiko lag net al lekker bij mij op de bank te slapen en Rontu was al helemaal in dromeland (ze lag in haar zak te slapen en ondertussen had ze het erg druk met dromen).
En nu voor iedereen weltrusten!

O ja, morgen val ik waarschijnlijk ook in een gat, voor het eerst in drie en een half aar hoef ik op zaterdag niet weg, er hoeft nu geen hond naar school,
Ook hoef ik niet te werken en al die jaren is dat niet meer voorgekomen, de ene keer was het school en de andere keer werken en was ik dan een keer vrij dan was er een show of we waren op vakantie, maar er was altijd wel iets en nu helemaal niks.
Wat zal ik nu eens gaan doen morgen vroeg?

5 gedachten over “Rustig.

  1. Eerst een klein beetje uitslapen. Remko eruit sturen voor een ontbijtje op bed en dan lekker in bad. Daarna iets leuks doen met de honden, het wordt echt prachtig weer! Geniet ervan!
    Prettig weekend.

  2. Geniet van je zeer verdiende zaterdag, ze geven pr8ig weer op, ik moet dan helaas op bed liggen.
    Ben nu aan het werk, nou ja aanwezig ;-)..nog een nachtje en dan heb ik weekend…hopen dat het dan nog goed weer is!!

    Grtjs …vanaf een zeeeeeeeeeeer rustige werkplek..geeeeeeeeuwww ..is het al 06:30 uur.. 😉 ..Dan eerst ff lopen met de hondjes..en dan zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.