Oer oude spelletjes.

Vandaag was het weer zover, ons vrouwtje ging ’s morgens aan de poets en daarna werden de boodschappen weer gehaald.
Maar toen ze daar mee klaar was had ze nog geen tijd voor ons, ze ging samen met het baasje weg en er werd nadrukkelijk door het vrouwtje gevraagd of wij lief wilde zijn.
Nou dat zijn we toch altijd, nou soms ook niet hoor!

Gisteren was het baasje even weg gegaan toen het vrouwtje werken was en toen had een van ons (wie zou het zijn geweest?) weer de krant gelezen en de plantenbak omgespit.
Normaal doen we zo iets niet maar als het vrouwtje zegt altijd gedag en dan zijn we wel lief als we rond mogen blijven lopen en dat wilde baasje gisteren ook proberen maar hij had niet het fatsoen heeft om even gedag te zeggen, eigen schuld dikke buld.
Dus daarom liet het vrouwtje vandaag zien hoe je gedag zegt tegen twee schattige Shiba hondjes en toen ze thuis kwamen was er dan ook niks aan de hand, dus baasje zo doe je dat.

Verder hebben we vanmiddag nog even buiten gespeeld en toen kwam het vrouwtje tot de ontdekking dat wij oer oude spelletjes deden.
Die spelletjes deden we toen ik (Rontu) hier net was ook, dus is ze weer eens tussen de oude foto’s gaan zoeken.
Hier sta ik (Rontu) Keiko lekker uit te dagen, ze wilt naar binnen maar ze heeft geen zin om mij tegen te komen, dus ga ik verdekt opgesteld staan en val aan als ze binnen komt.

En hier loop ik (Keiko) met een kwast in mijn mond en daar ga ik (Rontu) dan gewoon bij aan hangen, zodat we samen spelen met een speeltje.

Verder hebben we ook nog een heerlijke kluif gekregen en hebben die dan ook in de tuin op liggen eten, niet dat het al te goed weer was, maar het was droog en niet al te koud.

Nu liggen we lekker bij te komen van ons drukke dagje.
Want ook al is het vrouwtje aan het poetsen heb ik (Rontu) het hardstikke druk, natuurlijk moet ik iedere keer als de stofzuiger aan gaat kijken waar ik moet helpen.
En wat we gedaan hebben toen het baasje en vrouwtje weg waren en wij vrij rond liepen, dat weten wij maar hun niet
En morgen, dat zien we dan wel weer.

3 gedachten over “Oer oude spelletjes.

  1. En beetje ondeugd op zijn tijd mag best. Ik moet zeggen dat ik de hele situatie wel erg grappig vind.
    Leuk die foto’s uit de oude doos. Hebben jullie er nog meer, want wat gaat de tijd toch hard als je dat zo ziet!
    Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.