Groetjes.

Komt het vrouwtje vanmiddag weer thuis met Rontu, nadat ze naar school waren geweest, komt Rontu naar mij toe met de mededeling dat ik de groetjes krijg van de hondjes van Martin en Brigitte (de leraren van onze school).
Hun hondjes (5 stuks) mochten een keer mee (moesten, er was geen oppas) en Rontu heeft dan ook al goed kennis met ze kunnen maken en die reutjes weten dan ook gelijk goed wie ze is en zullen ze nooit meer vergeten, wat wil je anders met een loops teefje, die laat wel indruk achter.

Vrouwtje is tussen de oude foto’s gaan snuffelen (om het gemis van de foto’s goed te maken door het kapotte fototoestel, vrouwtje wil ook graag dat het snel terug komt hoor) en hier lig ik verdekt op gesteld naast Glenn (de Flatcoated Retriever van Martin), bij Noa (Labrador Retriever van Suzanne) een een van de Golden Retrievers van Martin of Brigitte.

Ze kwam ook nog een leuke foto van mij tegen van ongeveer een jaartje geleden en kijk eens goed in mijn bek, wat zou ik daar in hebben zitten?
Deze foto is gemaakt tijdens een wandling met school en hopelijk gaan we binnekort weer zo’n wandeling doen, ik vind dat namelijk altijd erg leuk.

En dan nu het leuke van vanmiddag.
Omdat Rontu nog steeds loops is zijn we weer niet naar het bos gegaan, wanneer is het nou eigenlijk afgelopen ik wil wel weer een door die struiken rennen, vrouwtje roept dat het nog wel even kan duren, want ik was de eerste keer vijf en een halve week loops en Rontu nu precies drie weken zegt ze.

Maar om ons toch een plezier te doen heeft ze de hoepel weer uit de kast gehaald en hebben we daar mee gespeeld.
Ik weet heel goed hoe dat moet en vind het helemaal super om te doen, maar Rontu wist nog niet zo goed dat als ze hoog genoeg sprong ze niet heel de tijd in de hoepel bleef hangen, maar er zit verbetering in, nog een keer oefenen en ze snapt het hoor, wat een slimmerik he!

4 gedachten over “Groetjes.

 1. Een hele verbetering, die fotootjes erbij. Staat toch veel gezelliger.
  En oude foto’s……. wat maakt het uit. Voor velen zijn ze toch nieuw. Doei.

 2. He keiko, wat je daar in je bekje heb lijkt wel een tennisbal,Goed?
  Maar het ziet er gelijk weer anders uit met foto’s,en wij hadden ze nog niet gezien,hebben jullie geen fotoboek online?
  Toch blijft de blik van een shiba apart,zo tussen de andere honden.
  Groetjes, 😀

 3. Hallo Keiko en Rontu,

  Inderdaad jammer dat jullie nu niet in de bossen kunnen rennen, wij zijn vanmorgen alweer twee uur (zoals het vrouwtje zegt) wezen rennen in de bossen, lekker door de blubber dus waren wij black en tan shiba`s zegt vrouwtje. Maar jullie boffen toch wel dat jullie vrouwtje dan andere leuke speeltjes tevoorschijn haalt en met jullie speelt. Wij zijn blij dat we weer foto`s zien van jullie.

  Pootjes van Simba en Ziggy. 8)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.