Buiten spelen.

Al een paar dagen achter elkaar zijn wij ’s middags lekker aan het buiten spelen, jaaaaa, het wordt weer lente en dan gaat de achterdeur weer open.

Ik (Rontu) hoef dan mijn broekje niet aan en dat bevalt me wel.
Alleeen het vrouwtje wordt er een beetje gek van, want ik vergeet nog iedere keer buiten te blijven en ren dan gewoon naar binnen en krijg dan te horen dat ik naar buiten moet of anders ……, ja hoor het broekje aan.

Ik (Keiko) krijg altijd de zomer, eeuuuhhh de kolder in mijn bol en ga alleen maar rondjes rennen in de tuin, met het gevolg dat Rontu ook achter mij aan rent.
Ook heb ik dan een beertje dat door de hele tuin vliegt (nee niet als baasje in een vliegtuig maar gewoon zo) dan pak ik het weer, schud het eens goed door elkaar, laat het los en daar gaat het weer een paar meter verder.

Nu zijn we allebei zo moe dat we lekker bij het baasje op de bank liggen en vanavond vroeg in ons huisje kruipen, nadat we nog een rondje hebben gewandeld.

Morgen mag ik (Rontu) weer naar school met het vrouwtje en daarna gaan we vast iets leuks doen, misschien wel naar het bos.
Nou denken jullie vast, het bos daar komen jullie toch vaker.
Nou nee, op het moment niet echt, want het vrouwtje wil op haar gemak in het bos lopen zonder dat ik (Rontu) allemaal reutjes ga op zoeken en daar spelletjes mee ga doen, dus zodoende.

Morgen weten jullie wat het is geworden.

6 gedachten over “Buiten spelen.

  1. Fijn he, dat mooie weer! Heel veel plezier morgen in het bos. Jammer dat we geen foto’s ervan kunnen aanschouwen. πŸ™

  2. Nou, ik mis de foto’s zeker ook. Dat is toch eigenlijk wel het leukste. Je hebt gezien wat er mee kan gebeuren….je komt ze zo ook ergens anders tegen. Doei

  3. Loopse teefjes beginnen ook mijn favoriete speel kameraadjes te worden,maar dat vinden mijn baasjes nog niet goed.
    Dus ik hou het wel bij andere honden.
    Dat jullie stoom afblazen is wel zeker.
    Kunnen jullie geen fototoestel ergens lenen, want we missen de foto’s echt wel. πŸ˜€ πŸ˜› πŸ˜€ πŸ˜› πŸ˜€ πŸ˜› πŸ˜€

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.