Beschermhond.

Loop ik net met het vrouwtje buiten (baasje is met Keiko naar school), komt me daar toch iets raars voorbij.

Het was een traktor met allemaal rare dingen op de aanhanger, het leken wel reuze hoofden.
Ik vond het maar niks en heb dan ook een partij staan te blaffen, niet dat ik bang was, maar om het vrouwtje te beschermen.
Vrouwtje zei dat het hoofden van een carnavalswagen waren en dat die wagen met de optocht mee had gedaan en nu weer naar de plaats gebracht moest worden waar hij gebouwd is (ook al is hij nu niet compleet, er volgde nog een traktor met hoofden), om daar weer verbouwd te worden tot andere hoofden voor de carnavalswagen van volgend jaar.
En ook zei het vrouwtje, omdat wij gisteren in Duitsland waren zijn we niet naar de optocht hier in de wijk kunnen gaan kijken, maar Keiko heeft dit al wel een paar keer gezien, dus vraag maar aan haar wat het is.
Ik hoefde me van haar dan ook niet meer druk te maken en ze kon zichzelf wel redden, die hoofden zouden haar tenslotte toch niks doen, want het is maar een caranavalswagenhoofd.

Nu ga ik een dutje doen en als Keiko thuis komt ga ik eerst aan haar vragen wat zij van een carnavalsoptocht vind en daarna hoop ik dat ik niet van die enge dingen ga dromen als ik ga slapen.

2 gedachten over “Beschermhond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.