Vogeltjes

Gisteren heeft het vrouwtje dan wel de kerstboom op geruimd maar vandaag heeft ze in de achtertuin weer een boom aan gekleed.
De mensen die onze kerstboom goed hebbn bekeken weten dat er in die boom pindaslingers hingen en die slingers heeft ze nu buiten in een boom gehangen, ze zegt dat er veel vogels op die pinda’s af komen en dat vind ik erg leuk.
Ik zit immers soms wel andarhalf uur op de poef vogels te kijken in de achtertuin.
Vrouwtje zegt dan dat het lijkt of ik naar een tenniswedstrijjd zit te kijken, mijn hoofdje gaat dan heel de tijd op en neer, maar ja, ik moet die beestjes toch in de gaten houden anders weet ik niet meer waar ze blijven.

Verder is het vandaag een luier dagje voor de vrouwtjes hier in huis, we doen met z’n drietjes niets anders dan slapen, eten, lezen, t.v kijken en o ja, soms een rondje om te plassen en p….n.
Ik ga dus meer weer een dutje doen en misschien vanavond nog een partijtje stoeien met keiko.

4 gedachten over “Vogeltjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.