Gisteren en vandaag.

Zoals jullie gemerkt hebben waren het baasje en vrouwtje toen ze thuis kwamen te moe om nog te laten weten hoe wij het bij opa en oma gehad hadden.

Nou, wat denken jullie?
Natuurlijk zijn we verwend.
Al het speelgoed mocht over de grond en ook kregen we regelmatig een snoepje (zelfs een hondeletter is helemaal opgesnoept door ons).
We waren er lief gewwest voor opa en oma, maar toen het baasje binnen kwam kon Rontu zichzelf alleen nog maar misdragen. zodat we toen het vrouwtje kwam gelijk naar huis gingen.
Ze hadden alletwee trouwens nog benen en armen die niet in het gips zaten, dus dat skien / snowboarden zal wel goed gaan.

Vandaag moesten we weer vroeg on huisje uit, want ook het baasje moest weer vroeg weg (vorige week heeft hij heel de week thuis gewerkt en dus konden wij uitslapen).
En toen het vrouwtje thuis kwam heeft ze ons eerst uit gelaten en daarna is ze gelijk de huiskamer in oorspronkelijke staat gaan terug brengen.
Dat betekend alle kerstspullen inpakken en naar boven en de andere spulletje weer naar beneden.

De kerstboom is dit jaar trouwens niet om gevallen hoor.
Baasje n vrouwtje waren daar eigenlijk wel een beetje bang voor hoor, maar Rontu is een slimme meid en die weet natuurlijk dat het een enorme rotzooi geeft al die boom wel zou om vallen, en ik heb hem ook nog nooit om laten vallen.
de uitslag van de pool in dan ook weer bekend.

Nu ga ik naar school en voor straks, weltrusten iedereen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.