Echt geen tijd, maar er gebeurd ook niks.

Sorry dat ik gisteren niks van me heb laten horen, maar er was ook eigenlijk niets te melden.
Wel hadden we weer een vrouwenavond en daar gebeurde wel iets.
Nancy weet er alles van, want die was een getuige van het hele voorval.

Rontu had de dolle minuten en op een gegeven moment ging Keiko mee doen, ach twee tellen dan, toen lag de grootste bloempot in huis in meerdere stukjes.
Ik heb geen van de twee als schuldige aangewezen, want wie de dader ook was, ik weet het niet.

Vandaag ben ik dan ook weer op zoek gemoeten naar een nieuwe bloempot, makkelijker gezegd dan gedaan, anderhalf uur zoeken in een winkel, eigenlijk had ik wel wat anders te doen, leren dus.Ik ben tevreden met deze bloempot, maar heb toch tegen de hondjes gezegd, als deze weer door jullie kapot gaat is het voor ieder van jullie twee weken geen school,Van dat schoolgeld moet ik dan weer een nieuwe bloempot kopen, dus je bent gewaarschuwd.

Voor de rest heb ik bijna heel de middag aan de telefoon gehangen, waaronder een hele tijd met onze fokker.
Al met al een gezellige middag, met een mooi uitzicht op een mooie plant in een mooie pot.
Ach en leren, morgen is er weer een dag.

5 gedachten over “Echt geen tijd, maar er gebeurd ook niks.

  1. Zo dat is niet zo mooi, heb je nog een mooie en leuke kunnen vinden want ze hebben tegenwoordig zoveel keus! Ik heb vanavond toevallig ook een vrouwenavondje van Oriflame,een nichtje van Marcel doet dat dus ik dacht laat ik ook is gastvrouw zijn,maar ik weet niet of mijn “meiden” daarbij blijven.

  2. Een geluk bij een ongeluk. Ik vind deze bloempot veel leuker!
    Wat dachten de twee hondjes: Nancy een nieuwe look, dan de bloempot ook maar!
    Patricia, leren kan morgen ook. Het wordt toch pokkenweer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.