Weer vrij.

Vrouwtje kwam vannacht weer bij ons slapen, maar dat vond ze niet zo erg hoor, ze zei dat ze vandaag toch heel de dag thuis zou zijn en trouwens ze blijft heel de week weer thuis.

Deze vakantie had ze begin het jaar al aangevraagd en normaal doet ze dan alle inkopen voor de komende tijd en het huis nog eens goed poetsen, maar nu word het leren, leren en nog eens leren.
O.K. ze maakt vrijdag tijd voor de inkopen en de rest van de week laat ze mij en Rontu ook wel uit en we gaan ook nog wel even naar het bos, maar voor de rest word er weinig gedaan.

Vanavond ga ik ook niet naar school, vrouwtje gaat het niet redden met haar hoestbuien en baasje heeft zich gisteren teveel uitgeslooft met snowboarden, dus ben ik de klos.

Gelukkig zijn wij gisteren nog met het vrouwtje, Paul en Debby naar het bos geweest en heb ik daar nog behendigheid geoefend.
Een grote boomstam heb ik gebruikt als hoogte sprong en katteloop en een buis onder de grond door was de tunnel.
Ik denk trouwens dat Rontu binnekort ook eens met mij naar school moet gaan, volgens mij kan die kleine ook al die toestellen al, gisteren deed ze me ook iedere keer na en het lukte ook nog allemaal, knap toch van haar.

4 gedachten over “Weer vrij.

  1. Marijke, ik kom er net vandaan, maar het is toch echt Patricia. Hopelijk kan ze vannacht een beetje slapen ( en Remko ook, natuurlijk)
    Beterschap!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.