Wel in Bleiswijk maar geen Sinterklaas gezien.

We zijn vanmorgen al vroeg met het vrouwtje de auto in gegaan om naar Bleiswijk te rijden.
We meosten namelijk al om half tien binnen zijn en dan weten we het wel, vrouwtje wilt er dan minstens een half uur van te voren zijn.

Nou de show is gezellig verlopen, alle bekende waren er weer, zowel mensen als hondjes.
Ik (Keiko) heb een uitmuntend gehaald en ben tweede geplaatst en ik (Rontu) kreeg een belovend.
Ook heeft vrouwtje weer wat gekocht, drie mooie zakdoekjes met een Shiba hondje erop en een fles met spul erin waardoor wij er nog mooier eruit gaan zien.
Nou denken jullie hoe kan dat nog, ze gebruikt hem dan ook alleen maar als we naar show moeten, want voor het dagelijks leven zijn we al mooi genoeg.

Maar nu even over die Sinterklaas, die hebben we echt niet gezien daar, maar nou waren we net bij opa en oma en die zeiden dat hij morgen daar door de wijk komt, dus gaan we morgen daar maar kijken.
Ik (Keiko) weet hoe die man eruit ziet en ook zijn zwarte knechtjes herhinner ik me nog, maar ik (Rontu) heb nog geen flauw idee wie die man is, maar daar kom ik morgen wel achter.

6 gedachten over “Wel in Bleiswijk maar geen Sinterklaas gezien.

  1. Er zijn een heleboel verschillende zwarte pieten. Zoals b.v. Wegwijspiet, Danspiet, Pakjespiet, Keurpiet en Coole-piet. Misschien hebben ze ook wel een Blafpiet en kunnen jullie morgen een leuk gesprekje aangaan met die zwarte man! Veel plezier!

  2. @nancy: als ik terug denk aan vorig jaar was er iemand die wilde dat alle pieten gingen blaffen. hij maakt blafpepernoten. Misschien is er wel een piet zo gebleven en die nu blaf pepernoten hebben (foxkids vorig jaar)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.