Ik weet het

Nou weet ik waar Rontu haar streken van heeft, ze leert ze volgens mij toch van Keiko.

Hier ligt Keiko boomschors fijn te malen en hetzelfde doet Rontu met denneappels. Zoals je ziet kijkt die kleine goed hoe die oudste het doet en gaat op een moment dat ze niet in de gaten wordt gehouden dat soort streken zelf uitvoeren.

Voorlopig gaat ze dan ook iedere keer haar huisje in als wij even naar boven gaan, eigen schuld, dikke bult.

Alleen een ding klopt niet, iedereen weet dat Keiko de allerliefste Keiko op de wereld is, en dat die geen steken uit haalt. Dus volgens mij heeft Rontu het toch echt van mama Joshi. Ze lijkt daar uiterlijk steeds meer op, het zou zomaar een gekloond hondje kunnen zijn.

Morgen hebben we weer een show, nu in Bleiswijk, en misschien komen we daar ook wel Sinterklaas tegen, want die komt morgen in ons land aan.

Hopenlijk duimt uidereen zodat de show goed gaat, dan komen wij morgenavond met de uitslag.

Tot morgen!

2 gedachten over “Ik weet het

  1. Veel plezier in Bleiswijk! Oja, jullie moeten wel lief zijn de komende tijd, misschien krijg je dan wel dennenappels gemaakt van kaas of hondenkoekjes. Sinterklaas zal jullie huisje toch niet voorbij gaan? ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.