Het stukje tand is foetsie verdwenen.

Ja hoor, eindelijk het stukje tand is er uit.
Het vrouwtje was het zo beu dat ze heel de dag door iedere keer aan het stukje heeft zitten draaien, maar ze kon het niet van dat stukje tand winnen (of niet van mij misschien).
Dus toen het baasje thuis was gekomen heeft ze gevraagd of hij mij even vast hield, ik lag namelijk al heel de dag in vrouwtjes vingers te bijten en met mijn pootjes te trappen.
Ze heeft toen nog even gedraaid en daarna met grof geweld het stukje eruit getrokken (zat nog maar aan aan puntje vlees vast hoor) en weet je het deed eigenlijk helemaal niet zeer.
Gelukkig hebben ze het zo kunnen doen, anders moest ik toch echt naar de dierendokter om het onder narcose eruit te laten halen en daar had ik ook geen zin in dus eigenlijk ben ik nu best blij en heb als troost een kluif gekregen en daar lig ik nu mijn best op te doen.

Vrouwtje vergeet al een hele tijd te vermelden dat de kennelnaam nu (vanaf 3 oktober) op de site van de Raad van Beheer staat als aanvraag van oktober 2004 en hij komt nu ook in de hondenbladen te staan, zodat mensen bezwaar kunnen maken, dat kunnen de mensen doen voor 8 november.
Als alles goed gaat gaat de aanvraag op 15 november ter goedkeuring naar de FCI. en hopelijk gaat dat ook goed.

2 gedachten over “Het stukje tand is foetsie verdwenen.

  1. hoi hoi hoi,eindelijk is het stukje eruit,ik het het niet leuk gevonden als je naar de dierendokter had gemoeten hoor.
    Een dikke knuffel van mij als troost. 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.