Knus huishouden.

Rontu en ik hebben weer vakantie van school, onze leraar en juf zijn weer eens naar Zwitserland toe, nu weer met een groep honden op kamp.
We hebben allebei twee weken vakantie en Rontu had dus vandaag al vrij en ik maandag voor het eerst.

Wat doe je allemaal als je vrij bent, buiten wandelen, eten, spelen en slapen.
Nou het vrouwtje moest vanmorgen weer werken en ging zoals gewoonlijk ’s middags even slapen.
Ze vind het alleen niet gezellig om dan in bed te kruipen en gaat dan meestal voor een klein uurtje op de bank een dutje doen.

Ik vind het altijd heel knus om dan bij het vrouwtje te kruipen en dan samen een dutje te doen.Of soms (vandaag dus) ga ik wel bij haar liggen maar ga ik t.v. kijken en dan zie ik wel wanneer ze weer wakker wordt.

Samen zo op de bank liggen heeft ook een voordeel, het is lekker warm.

1 gedachte op “Knus huishouden.

  1. Bedankt voor de felicitatie via de site van Khoda,ja het zal best wel weer een poosje druk zijn maar dat is ook wel weer leuk,hopelijk vind Tama het ook leuk dat ze er nu een maatje bij krijgt,ik denk het wel want ze vind andere honden heel erg leuk. Zo te zien vind jij het wel gezellig bij het vrouwtje,jammer genoeg houd Tama niet van kroelen,beetje bij beetje word ze wel al wat kroeliger maar op schoot komen doet ze niet,ja als je wat lekkers voor d’r hebt.Hopelijk word Miko wel wat kroeleriger(wat zeg ik dat woord vaak hé) maar dat hebben we ook niet voor het zeggen dus we wachten maar gewoon af! En er komt zeker ook naar jullie een foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.