Tegen alle regels in!

Wij weten echt wel dat dit eigenlijk helemaal niet mag, maar het is toch wel erg lekker.

Het vrouwtje lag een dutje te doen op de bank (ze is nog steeds niet helemaal opgeknapt, het gaat wel de goede kant op hoor, een echte volhouder hoor, want ze gaat ook gewoon werken en zorgt voor ons, baasje en het huis)en toen ben ik (keiko) als eerst bij haar gaan liggen en een tel later kroop ik (Rontu) er ook gezellig bij.
We wilde het vrouwtje warmte en gelijk een kroelbeurt geven, zoals jullie zien kunnen je dat wel aan ons over laten.

Even terug komend op het feit dat het eigenlijk niet mag, ze willen hier in huis de rangorde in stand houden en dat is met mij (Rontu) erbij wel nodig, ik ben dan wel de kleinste maar ik weet nog niet goed waar ik op de rangorde trap thuis hoor.
Vrouwtje is baas (alfa teef).
Baasje komt daarna (alfa reu).
Ik (Keiko) volg dan en ik (Rontu) weet nog niet precies waar ik thuis hoor, soms denk ik boven baasje, dan weer boven Keiko en ook vaak onder Keiko en daar zal ik wel thuis horen, maar dat wil ik wel zeker weten.

Als de rangorde duidelijk is voor iedereen gaat het leven een stuk makkelijker, wij hondjes luisteren dan een stuk beter naar de baasjes en dat is weer fijn voor hun, andere mensen en dieren.

Maar dat wil niet zeggen dat het ook bij ons in huis wel eens mis gaat en dat wij dus gewoon bovenop het vrouwtje gaan liggen (als het niet mag horen we het wel), wij krijgen ook wel eens eerst eten of gaan als eerste naar buiten en dat zijn nu allemaal dingetjes die tegen alle regels in gaan.

Maar gaat het echt fout en het blijkt dat wij hondjes de baas worden dan worden gelijk de regels weer super uitgevoerd en dan is alles zo weer goed.

1 gedachte op “Tegen alle regels in!

  1. Soms moet je gewoon even “stout” zijn. Wij hebben ook weleens chips op woensdag gekregen. De regel is bij ons in huis: Chips, alleen op feestjes of in het weekend!
    Het ziet er erg knus uit, soms verdient het vrouwtje gewonn een knuffel. Lekker van genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.