Outdoor mode voor hondenliefhebbers.

Als je een hond hebt (of zoals wij twee honden) ben je heel vaak buiten, om te wandelen of te trainen.
Wat is er dan leuker om kleding aan te hebben met een logo dat er bij past?
Wij hebben dat gevonden.

Een tijdje geleden kwam er een reclame folder binnen van een winkel hier in Breda waar allemaal outdoor kleding en spullen te koop zijn.
Daar zagen we deze kleding in staan en daar zijn we dan ook eens een kijkje gaan nemen en dat koste natuurlijk gelijk een dotje geld.
Rugzakken en een paar t-shirts zaten in de tas toen we naar huis gingen.

Op onze vakantie in Duitsland kwamen we weer een heleboel hondenmensen met deze kleding aan tegen en dachten dat moet hier ook te koop zijn en ja hoor, in het dorpje even verder, verkochten ze het en weer kosten het geld.

Het is fijn spul dat ook heel snel droog is en eigenlijk niet gestreken hoeft te worden en dat is natuurlijk ook wel een mooie bijkomstigheid.
Nou dit kwam er zo maar even tussen.

Vandaag lijkt het toch echt op dat Rontu echt opgeknapt is, ze hoeft nu niet vaker meer op straat dan normaal is voor onze hondjes en dat is toch wel fijn met dit oer Hollands weer.

Dus dankzij dat weer zijn we vanmiddag maar binnen een spelletje gaan doen, verstoppertje.
Ik verstopte de snoepjes zodat de hondjes ze moesten zoeken.
Dit is een goede oefening om te leren dat ze hun neus gebruiken, eerlijk is eerlijk het ging erg goed bij hun, maar ja ze doen er alles voor om te kunnen snoepen.

2 gedachten over “Outdoor mode voor hondenliefhebbers.

  1. Gelukkig gaat het al wat beter met Rontu. Verstoppertje spelen is altijd erg leuk, zeker als je er voor beloond wordt! Hopelijk wordt het snel weer beter weer, en kunnen jullie buiten rennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.