Een hele verzameling.

Ik heb mijn verzameling tandjes van Rontu maar eens op de foto gezet, er zulen er nu waarschijnlijk geen meer bij komen.

Het ene stukje dat er nog in zit valt er vandaag of morgen ook wel uit (het zit namelijk ook al erg los) en dat is fijn, want dan hoeft Rontu namelijk niet naar de dierendokter toe om het eruit te laten halen.

Van Keiko hebben ik meer tandjes gevonden maar die spuugde ze dan ook gewoon uit, brokjes vond ze toch echt lekkerder.
En die kleine denkt alles op te kunnen eten, dus zo ook haar tandjes.

Voor de mensen die het willen weten;
De kleintjes zijn de voortanden (2) en heten incisivi
Hoektanden (3) en heten canini
Valse kiezen(2) en heten praemolares

Zo nu hebben jullie ook gelijk een stukje van mijn cursus (kk1) gehad!

4 gedachten over “Een hele verzameling.

  1. wat een mooie tanden zeg,hopelijk krijg je er nog mooiere voor terug,ik vond mijn tandjes ook wel om te eten,het vrouwtje en baasje hadden er dan ook maar een paar gevonden van mij(das wel al lang geleden hoor). Wat een aparte namen zeg en dat je dat allemaal weet,knap hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.