Goede morgen!

Ik heb vanmorgen het vrouwtje en het baasje voor de gek gehouden, ik zat namelijk te piepen in mijn huisje en liet ze denken dat ik op straat moest (werkte van de week ook).
Vrouwtje reageerde al niet meteen en waarschijnlijk hoorde zij toch een ander piepje (of noemen ze dat moeder instinkt) dan van de week.
Maar ik bleef natuurlijk wel doen of ik echt moest en zodoende liepen we even later toch buiten, vrouwtje had Keiko ook maar gelijk meegenomen en er een gewone wandeling van gemaakt het was tenslotte ook al half acht en dat is ook al uitslapen voor ons.
En weet je vrouwtje had wel gelijk ik hoefde niet echt dus zei ze dat ze er de volgende keer niet meer intrapt, maar als ik dan toch echt moet moet ik het in mijn huisje doen en heeft zij ook weer extra schoonmaak werk.
Ik ben toen toch maar naar het vrouwtje gegaan en heb gezegd dat ik niet zal doen en haar een kroel gegeven.

Oeps ik moet stoppen, ik moet namelijk zo naar school en moet ook nog eten en mijn spulletjes pakken.
Tot straks!

3 gedachten over “Goede morgen!

  1. Fam. Jansen; Wat denken jullie wel niet van mij, ik doe altijd goed m’n best!
    Met alles wat ik doe of het nu Keiko pesten is, eten, blaffen of het baasje begroeten zet ik m’n eigen voor twee honderd procent in.
    Dus ook als ik naar school ga komt dat wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.