Man van de Raad van beheer

Dit is eigenlijk het berichtje van 16 september maar wegens een probleempje op de web-log site was het gisteren niet te plaatsen.

Vanmorgen tussen tien en twaalf uur zou er een iemand komen van de Raad van Beheer, luisterend naar de naam v.d Tillaart.
Nou om een uur of half elf was hij er en hij had een welkom onthaal door Keiko en Rontu die hem bijna onderste boven liepen.

Hij kwam omdat wij een kennelnaam hebben aangevraagd en als die niet in Nederland voorkomt, dan moet hij een bezoekje aan huis brengen om te kijken of je wel de juiste honden hebt bij de juiste chipnummers en bij de juiste stamboom, nou bij ons was dat ook het geval.
Verder heeft hij allerlei vragen gesteld zoals;
Wil je vaak een nestje?
Ben je lid van de rasvereneging?
Worden de hondjes ieder jaar ingeent?
Heb je kennis van zaken omtrent fokken (KK1)?
Enz.
Verder vond hij alles prima, controleerde eigenlijk niets en gaf de dek-en geboorte kaart af, die moet je insturen als je nestje geboren is, en dat duurt nog een hele tijd.

Nu zal je denken waaarom een eigen kennelnaam, nou wij willen dat onze eigen pups ook onze eigen “achternaam” krijgen en niet naamloos of met andermans naam de wereld in gaan.
En wat die naam zal worden is voorlopig nog een raadsel, wij weten gelukkig de vijf namen die we hebben opgegeven wel en hopelijk is er eentje bij die nog niet in gebruik is op deze wereld.
Eigenlijk hopen we dat het al de eerste naam wordt die we hebben opgegeven, namelijk; TENSHI YOI, jullie lezen het zo snel mogelijk als we nieuws hebben.

Verder heb ik vandaag wat huiswerk gedaan met Rontu, zij heeft heel wat in te halen op school, maar dat zal wel goed komen.
En ook heb ik weer wat zitten leren, ja, je kunt het maar niet genoeg doen.

5 gedachten over “Man van de Raad van beheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.