Zoek de verschillen!

Gisteren avond ben ik weer met Keiko weg geweest en deze keer was het weer naar showtraining in Bergschenhoek.
En ja hoor, ook dit ging weer lekker, volgens mij denkt ze; ik doe maar wat vrouwtje wilt alles is beter dan thuis blijven bij Rontu!

Ik heb vandaag nog een leuke foto gevonden van onze vakantie en daar zie je dat de hondjes steeds meer op elkaar gaan lijken.Teminste wat hoogte en breedte betreft, oftewel je kunt goed zien dat Rontu nu toch echt een heuze hond aan het worden is, al blijven het twee totaal verschillend hondjes om te zien maar ook het karakter is heel anders.

Verder heb ik weer zitten leren voor mijn cursus en ook heb ik mij zelf zitten bedenken wat morgen die meneer van de Raad van Beheer komt doen.
Hij komt langs na aanleiding van onze kennelnaam aanvraag en die hebben we aangevraagd om ieder nestje wat er bij ons geboren gaat worden onze eigen naam mee te kunnen geven.
Nu duurt het nog een hele tijd voor er hier een nestje komt maar met die aanvraag voor die naam kun je niet vroeg genoeg beginnen, er moet namelijk uitgezocht worden of die naam al niet bestaat en zoniet of hij wel door de beugel kan.
Morgen zal ik vertellen wat die man kwam doen en vragen, tot dan.

5 gedachten over “Zoek de verschillen!

  1. Is het zo’n bijzondere naam dan? Ben benieuwd!
    Jij zegt wel, dat het twee totaal verschillende hondjes zijn. Neem jij het mij dan ook kwalijk als ik over een poosje het verschil amper zie?

  2. Het is dat er hoogteverschil in zit, maar verder zie ik weinig verschil hoor. Maar dat zal wel net zo zijn als een moeder met een tweeling, die kan ze ook altijd uit elkaar houden!

  3. Tja… het zijn net tweelingzusjes! Bij Byron en Piper zie je het verschil beter! Ze groeit wel erg hard hoor! Nou, laat nog eens weten wanneer je tijd hebt voor een boswandeling! Succes vandaag met die meneer van de raad van beheer! Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.