Voorbij!

Niet alleen voor het baasje is de vakantie afgelopen (hij moest gisteren weer werken) maar ook voor mij was het zover.

Gisteren avond ben ik namelijk ook weer naar school geweest samen met het vrouwtje.
En ze waren erg trots op mij, want na een week of 5 niet geweest te zijn ging het super goed, zo goed zelfs dat ik de hele ronde op het eind gewoon foutloos heb gelopen en dat was toch wel een moeilijke ronden met een paar wissels (draaien voor het vrouwtje om mij goed te helpen) erin.
Nu vragen de meeste zich natuurlijk af wat het allemaal inhoud, nou ik moest een heleboel hindernissen nemen en mijn vrouwtje moest mij daar door heen loodsen, ze noemen dit behendigheid.

Mijn zusje Rontu heeft toen heel de avond gewoon kunnen slapen en vandaag was dat eigenlijk ook heel druk mee.
Ze springt nu ook al iedere keer in de stoel waar ik eigenlijk het liefste lig, maar ja, voor haar is de vakantie nog niet afgelopen, dus laat haar nog maar een paar dagen doen.
Rontu; Als je vakantie voorbij is beslis ik of het vrouwtje wie er in die stoel mag, dus geniet er nog maar even van.

Verder wil ik even kwijt dat de andere hondje slim omgaan met die heerlijke visjes die hun baasjes voor hun bij hadden een zondag avond, vrouwtje zei dat jullie er lang mee doen (had ze gelezen bij de reacties) en dat is maar goed ook anders is het zo snel op en de visboer die die dingen heeft zit wel in Breda (daarom kunnen wij wel snel eten en krijgen dan ook wel weer een als vrouwtje zelf vis gaat kopen) en dat is voor jullie baasjes zo ver rijden om er een te halen.
Geniet er maar op jullie gemak van!

4 gedachten over “Voorbij!

  1. Waarom overwegen jullie geen stoelendans. Kan erg gezellig zijn en ben je gelijk van het probleem af.
    Rontu, geniet nog maar even van je welverdiende vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.