6 Jaar.

Joeppiieee, vandaag is er hier in huis weer feest. Vrouwtje heeft de slingers en de ballonnen weer opgehangen en vanmorgen lag er in onze kamer een cadeautje klaar voor de jarige. Wie, nou ik (Rontu) ben de gelukkige vandaag. 6 jaar geleden ben ik geboren, pppffff, wat gaat het leven hard zeg.

Minolta DSC

Toen ik 3 dagen hier in huis woonde zag ik er zo uit. Tenminste als ik vrouwtje moet geloven.

In die 6 jaar is er veel gebeurd. Zo heb de nodige cursussen op school gedaan. Hoe veel kilometers ik gelopen heb in mijn leventje wil ik niet weten. Hoe veel kluifjes ik heb geluifd weet ik ook al niet. Wat ik wel weet is dat ik heel graag bij baasje en vrouwtje woon. Wat ik ook weet is dat ik 9 puppy\’s heb groot gebracht. Ik vind Keiko best lief en Miyuki, ach ja, ze heeft wat rare sterken, maar is ook een schatje.

Verder ga ik nu feesten, wwooeeeeffffff!!!

8 gedachten over “6 Jaar.

 1. Hoi lieve oma,

  Van agrte gefeliciteerd met je 6e verjaardag ook namens papa, Simba en de baasjes. ik ben ook trots op zo`n oma als jij en vind je heel eerg leuk net als mijn mama en tante Keiko natuurlijk.
  Wij zijn ook blij weer iets van jullie te horen en vooral om jullie 13 mei allemaal te zien.

  Heel veel lieve knuffels van ons…eeuuhh van Simba papa en de baasjes van mij krijg je een ondeugende knuffel doe ik altijd volgens vrouwtje

 2. Hey mama,

  Van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag, en feest ze vandaag, ik zal er
  ook een lekkere kluif op pakken,
  hiep hiep hoera,

  knuffel joshi

 3. Hoi mam, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dat is dubbel feest voor mij, want mijn vrouwtje is ook jarig. Zou ik dan ook dubbele kluifjes krijgen???
  Veel plezier vandaag en laat je lekker verwennen.
  Knuffel van Nagai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.