2 maanden lang.

Ppfff, wat is het een tijd geleden zeg dat wij hier wat hebben verteld. Niet dat we niks mee hebben gemaakt, maar gewoon omdat vrouwtje het niet op kon brengen om wat te schrijven. Nu vertellen we dus even in hondenvlucht wat wij allemaal gedaan hebben die 2 maanden.

SONY DSC Nadat de zusjes weg waren kwam een paar dagen later Nagai hier logeren. Ruim een week lang en wat was dat gezellig. Soms was hij even de weg kwijt en begon op vreemde dingen te kluiven. Meestal was het mijn (Miyuki) achterpoot, de mafhond! Verder hebben we gewoon genoten van gezellige gekke Nagai.

 

Gelijk nadat hij weg was zijn we in de auto gestapt. We gingen stambomen weg brengen. Risshū en Sakai waren als eerste aan de beurt. Dat was makkelijk, want die wonen hooguit 10 minuten van elkaar vandaag. Eerst gingen we bij Risshū naar binnen en die wist van blijdschap maar een ding te doen en dat was het hele huis vol plassen. Later gingen we naar Sakai, maar daar gingen wij niet mee naar binnen. Het huisje waar Sakai nu woont is te klein voor 6 hondjes die gek gaan doen. Hihihi, wat kennen onze baasjes en vrouwtje ons toch goed.

De  zondag daarna gingen we naar Suki toe. O nee, we gingen naar Suki en Okayra toe. Die twee zusjes die hier een paar weken eerder gelogeerd hebben, maar ook die kregen de stamboom van Suki thuisgebracht. Baasje en vrouwtje vinden dat dat zo hoort.

Weer een week later gingen we heel lang rijden. Ik (Keiko) herkende het daar. Maar we gingen toch naar Reigan toe om de stamboom te brengen, dat is raar. Maar nee, het klopte, want toen we gingen wandelen gingen we naar het losloopgebied Het Leesten. Toen ik daar aankwam wist ik het weer.

Toen ik nog klein of moet ik zeggen jong was gingen baasje en vrouwtje daar regelmatig met mij naar toe om me los te laten lopen zonder dat ik weg kon, want daar is het hele gebied met een hek afgezet. Na een gezellige dag gingen we weer naar huis en waren al de stambomen op plaats van bestemming.

Een paar dagen later werden er spulletjes gepakt. Voor baasje deze keer, want hij ging voor zijn werk naar Amerika. Vrouwtje had voor ons een verrassing vertelde ze en ging ook spulletjes pakken. Na een probleempje met de auto gingen we wat later weg dan gepland, maar we kwamen gewoon op de goede dag aan. En waar, nou dat hoeven jullie niet te raden, het was het huisje in Duitsland. Een hele week hebben we daar vakantie gehouden, heerlijk. Wandelen, eten, slapen, wandelen, slapen, eten en slapen.

Toen vrouwtje baasje ging halen zijn ze nog even langs Osha gegaan, want die woont niet ver van het vliegveld af. Pppfff, wat hebben die deze weken veel puppy’s gezien.

Nu liggen we al een paar dagen lekker in het zonnetje in de tuin. Vrouwtje is zaterdag weer naar een fokkerscongress geweest en is weer wat wijzer.

Verder gaat hier alles gewoon zijn gangetje hoor, dus maak je niet ongerust als wij eens niks van ons laten horen. Al heeft vrouwtje beloof dat ze weet wat vaker gaat schrijven. Sterker nog ze, zegt dat ze morgen al weer schrijft.

1 gedachte op “2 maanden lang.

  1. Wat was het gezellig, hè, die week, dat ik bij jullie mocht logeren. Ik heb het in ieder geval reuze naar mijn zin gehad. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede zorgen en ik hoop jullie weer snel te zien.
    Knuffel van Nagai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.