Zon.

Hihi, heerlijk dat proberen om een bruine buik te krijgen van de zon. Wat heeft dat lang geduurd zeg dat we dat weer konden proberen, maar de laatste dagen doen we weer heel goed ons best. Ook heb ik (Miyuki) vrouwtje geholpen met de takjes op te ruimen, maar ofze daar blij mee was weet ik nog steeds niet. Ik heb in ieder geval geen tandsteen meer.

Alleen zaterdag hadden we pech, want toen zat de hele tuin vol bezoek, vrouwtje was namelijk jarig. Niet dat wij veel bezoek erg vinden, sterker nog wij vinden dat wel gezellig.

Zondag hebben we gezellig met z\’n alle op het dakterras gelegen. Omdat we daar ook nog eens uit de wind liggen is het daar erg snel erg warm, maar wel lekker, tenminste als het geen 30 graden is.

Vandaag is de eerste verandering in de tuin gebeurd, het nieuwe tuinstel is gekomen. Wauw, wat is het mooi en wauw, wat ligt het ligbed lekker. Jaja, eerste verandering, er gaat binnenkort  nog veel meer gebeuren, maar om deze keer de goede maat te bepalen voor het terras is eerst het tuinstel gekocht. Als het helemaal af is nemen wij lekker plaats op het ligbed en moet vrouwtje maar een foto maken en dan kunnen jullie allemaal kijken.

En morgen gaan we weer lekker zonnen om te poberen onze buikjes bruin te krijgen, maar of dat ooit gaat lukken, we proberen het al jaren.

1 gedachte op “Zon.

  1. Nu weet ik van wie ik het heb, je weet wel dat met die takjes… ze noemen mij niet voor niets takkenwijf. Dikke knuffel Osha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.