Een nieuw begin.

Het is weer een hele poos geleden dat er hier wat is verteld door het vrouwtje,maar daar gaat nu weer verandering in komen. Veel mensen vroegen of wij nog wel wat mee maakte en wij vertellen jullie dat wij ons geen moment vervelen.

Ondertussen hebben wij namelijk auditie gedaan voor de musical Kruimeltje, ze zochten de hond Moor, maar wij waren simpelweg te netjes en zijn het dus niet geworden. Trouwens best appart hoor, lopen over een rode loper en voor een jury een rondje lopen. Veel spannender als een hondenshow. Wat wel leuk was was dat wij als hondjes het pretpark de Efteling in mochten.

Verder hebben we veel gewandeld en gedaan. Zijn ook al weer een week op vakantie geweest en zeer binnekort gaan we weer en dan gewoon 3 weken.

Verder is onze achtertuin veranderd (na 12 jaar waren baasje en vrouwtje hem beu) en daar wordt morgen door de tuinman het laatste aan gedaan. Wat we nu ook hebben is een logé, RisshÅ« slaapt al bijna twee weken hier en we maken het hem niet makkelijk. Ik (Rontu) ben namelijk vorige week zondag loops geworden en ik (Miyuki) draag ook sinds vrijdag weer een broekje. En die loopse periode van mij (Rontu) gaat als het goed is eindigen in een dekking door een reu en dat betekend dat ik dan misschien weer puppy's krijg.

Al met al een nieuw begin van de verhaaltjes, onze achtertuin en een leuke spannende periode!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.