De nieuwe tuin.

Gisteren was het dan zover, de tuinman kwam voor de laatste keer door de poort en heeft de tuin afgemaakt. En wij waren dan ook blij en verrast toen we naar buiten mochten toen hij weg was. Naast de tegels die hij vrijdag heeft gelegd is er gisteren gras in de achtertuin gekomen. Wauuuuwww, wat lekker voor ons om in te liggen en ravotten.

Kijk maar eens hoe hij geworden is, zelfs onze logé RisshÅ« geniet met ons mee.

PhotobucketJahhoeee, een echte tuin voor ons, hij is nog wel een beetje kaal, maar daar brengt vrouwtje met hier en daar een mooie pot met plantjes nog wel verandering in.O nee, kaal is hij niet, want wij zijn vergeten te vertellen wat baasje een aantal weken geleden voor zijn verjaardag heeft gekregen van ons en het vrouwtje. We hadden dat natuurlijk ook zondag al kunnen vertellen, maar toen hadden we al zo veel te vertellen. Nou hier komt het.PhotobucketEnhu,nee jullie zien niet dubbel! We waren helemaal zonder dat baasje het wist naar een echte fotograaf geweest en van één van die foto’s heeft vrouwtje deze mooie poster laten maken. De buurmannen hebben hem opgehangen toen wij naar school waren en dus was het voor baasje een echte verrassing toen hij op zijn verjaardag beneden kwam en buiten keek. Hij vond het heel knap dat wij zo goed ons mondje hadden gehouden.Vandaag is trouwens RisshÅ« weer met zijn baasje en vrouwtje mee gegaan en nu zijn we dus weer met z’n drietjes. Ook wel lekker rustig.

3 gedachten over “De nieuwe tuin.

  1. wat een prachtfoto zeg maar dat kan ook niet anders met zulke schatten van hondjes natuurlijk en de tuin is ook mooi geworden
    mijn complimenten hoor geniet er maar lekker van

  2. Wat staan jullie schitterend op de foto, zeg. Geweldig! En die tuin, dat is een echte speeltuin voor jullie geworden. Daar wil ik ook wel eens in komen spelen, want hij is echt mooi geworden. Geef jullie baasje en vrouwtje een lekker knuffel van mij en misschien tot snel.
    Nagai.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.