Sneeuwpret.

Hier zijn we weer eens. We zijn ondertussen helemaal bij gekomen van alles, de rust is weer terug in huis. Baasje en vrouwtje zijn ook weer helemaal beter en het huis is ook weer helemaal schoon. Sterker nog de kerstboom enzo staat ook al weer een week en dat is erg gezellig. zo gezellig dat wij daar heel de week van genoten hebben.

Maar donderdag is het gaan sneeuwen en daar hebben we ook al die dagen al van genoten, maar vandaag was het toch wel heel veel sneeuwpret wat de de dag speciaal maakte. Toen baasje uit zijn bed kwam werd al snel door het vrouwtje gezegt dat we naar het bos zouden gaan en daar had baasje ook wel zin in. Nou wij natuurlijk ook en dat hebben we dan ook laten horen.

SONY DSC Ik (Keiko) heb een sneeuwbal gevangen.

SONY DSCIk (Rontu) ben lekker gek aan het doen met baasje.

SONY DSC  Ik (Miyuki) ben vooral aan het rond rennen.

SONY DSCSommige mensen weten niet wat ze horen en zien als wij samen bezig zijn. Het bos was onveilig vanmorgen!!!

SONY DSC Miyuki, waar blijf je nou? Je weet toch dat we altijd hier op de foto moeten. Ik (Miyuki) ben er al, kijk maar.

SONY DSC En dan vanmiddag in de straat. Wij mochten alleen maar luisteren hoe onze mensenvriendjes en mensenvriendinnetjes buiten aan het ravotten waren in de sneuuw. Ook de meeste papa’s en mama’s deden mee. Ook baasje was van de partij terwijl vrouwtje voor de warme chocomelk zorgde.

Morgen mogen we vast weer in de sneeuw spelen. Hopelijk dan ook op straat. Dan gaan wij al de sneeuwballen vangen.

3 gedachten over “Sneeuwpret.

  1. Hallo mama, oma en tante: zijn jullie ook zo gek op de sneeuw? Heerlijk vind ik het wandelen in de sneeuw. Alleen van de beek waar ik weleens water uit drink begrijp ik niks meer: hij is helemaal hard geworden!! Nou ja, hard: toen ik toch probeerde te drinken krakte het en lag ik in het koude water!!!! Gelukkig werd ik er snel uitgehaald en thuis drooggewreven. Doei!! nog veel plezier in de sneeuw, Yuki.

  2. Hoi vriendinnetjes,
    Wat een heerlijke sneeuwpret hebben jullie weer met de baasjes, wij rennen ook wel in de sneeuw maar vrouwtje kan niet mee naar de bossen dus rennen wij in de sneeuw in de tuin. Helaas niet veel foto`s maar wel lol.

    Knuffels van ons allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.