Bergen van sneeuw.

Vanmiddag hebben we weer lekker in de sneeuw gespeeld. Vrouwtje deed deze keer mee, maar soms was ze niet lief, want dan gooide ze een heleboel sneeuw over ons heen. Ze zei dat ze sneeuw aan het ruimen was zodat de schuur en de poort weer open kunnen. Ook heeft ze een pad gemaakt voor het huis zodat iedereen er weer veilig langs kan lopen. Maar stiekem vonden we dat wel leuk hoor, de bergen met sneeuw werden zo namelijk nog hoger.

Verder gaan we vanavond niet naar school en is dus onze kerstvakantie al begonnen. Baasje vertelde namelijk dat de kans groot is dat we op school moeten slapen als we die kant uit gaan, want er is weer slecht weer voorspeld waarbij ok ijzel kan vallen. En aangezien we daar geen lekker huisje hebben waar we in kunnen slapen hebben we gekozen om thuis te blijven.

Morgen gaan we weer in de sneeuw spelen,. Ja, in de hoge bergen die het vrouwtje heeft gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.