Stil in huis.

Het huis is nu weer helemaal leeg, want vanmiddag is ook Reigan met zijn nieuwe baasje en vrouwtje naar huis gegaan.

Rond de klok van 10.30 uur ging de deurbel en kwamen Anna, Wesley en Kita binnen. Wij hebben eerst nog lekker gespeeld terwijl vrouwtje door nam met Reigan’s baasje en vrouwtje. Baasje was nog druk bezig met het fotoboekje. Toen zijn we nog lekker met z’n alle een afsheidswandeling gaan maken.

SONY DSC

Nog even naar binnen en toen kregen Anna en Wesley het laatste puppypakket wat hier nou nog in huis was. Wat waren die blij verrast, niet dat ze niet wisten dat ze het kregen, ze hadden ook al veel gezien, maar dat er zo veel in die mand zat was wel een beetje een verrassing. Nog een foto maken van het stelletje en toen konden ze aan de lange autorit gaan beginnen. Lang, ja, want Reigan gaat in Apeldoorn wonen. Kita wordt echt zijn grootste vriendin en dat is ook een mooie Shiba dame.

Toen baasje en vrouwtje weer terug binnen kwamen en eens goed om zich heen keken, was daar de teleurstelling. Bah, wat stil in huis. Nou wij zijn er toch ook nog. Enhu stil zijn we op het moment niet echt, want soms als we even aan het dollen zijn begint er 1 van ons zo te hoesten of te kuchen dat we toch echt wel aanwezig zijn. Ik (Miyuki) heb van de week zelfs al een hoestdrankje om te zorgen dat dat hoesten wat minder wordt.

Vrouwtje zegt dat het wel eens een lichte vorm van kennelhoest kan zijn. Hoe we daar aan komen weten we echt niet, want we hebben de laatste weken geen hond gezien. Niemand is op plaatsen geweest waar veel honden komen of wat dan ook. Ach, het belangrijkste is dat we er snel vanaf zijn en dat er niemand erg ziek wordt. Of zou het zijn dat we het van baasje en vrouwtje over hebben gekregen, die lopen ook te hoesten en te proesten. Zou de mensenverkoudheid ook hondenverkoudheid kunnen worden?

Nu liggen baasje en vrouwtje lekker op de bank. Ze hebben de film Hachiko op staan. Oké, wel de duitse versie, maar dat maakt hun niet uit en we kunnen jullie zeggen dat de traantjes over hun wangen rollen. Of dat nu is omdat de film mooi is of omdat Reigan weg is weten wij niet. Maar één dig is zeker, het is heel stil in huis en op zijn vroegst over een jaar lopen er hier weer van die kleine Shiba’tjes rond.

3 gedachten over “Stil in huis.

  1. Aah, afscheid nemen is nooit leuk. Wees maar extra lief voor jullie baasje en vrouwtje, dan zullen ze zich wel snel beter voelen. En mama Miyuki, jij ook veel beterschap he. Dat hoestdrankje zal je snel weer beter maken. Dikke knuffel van Kayra en Suki

  2. Ik loop een beetje achter met de verhaaltjes lezen, maar nu ben ik weer bij. Jammer dat er weer een puppy weg is maar wat stilte in huis is ook wel eens lekker. En mama Miyuki veel beterschap met je gekuch. Dikke knuffel Osha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.