4 jaar geleden.

Wat gaat de tijd toch snel. Vier jaar geleden werden hier in huis de eerste puppy’s geboren en ondertussen zijn we alles aan het klaar maken zodat het laatste puppy van nestje 4 en 5 weg kan gaan.

Vier jaar geleden was het dus Rontu die haar eerste puppy’s kreeg en Miyuki was er daar eentje van. En zo zag het er toen uit.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Langs deze weg feliciteren we Maeko, Michi, Mitsu en Montaro met hun 4 jarige verjaardag. Dat er maar vele mogen volgen met veel knuffels en kluifjes.

Miyuki heeft natuurlijk vandaag haar verjaardag wel gevierd, maar dan deze keer op een rustige manier. Wel veel geknuffel, gekroel en kluifjes, maar haar cadeautje komt als Reigan weg is. En dat gaat helaas al eerder gebeuren als gepland, want zondagmorgen gaat hij voor de laatste keer met ons wandelen en dan komen zijn baasje en vrouwtje hem ophalen.

Miyuki geeft al de mensen en hondjes die haar al via een of andere manier gefeliciteerd hebben een dikke knuffel en een goede kroel.

5 gedachten over “4 jaar geleden.

  1. Mama, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Hebben jullie ook Sinterklaas gevierd? Ik heb lekkere kluifjes gekregen!! Een dikke knuffel van je zoontje Yuki.

  2. Hé halfzusje,nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop, dat je lekker verwend bent. Groetjes en een poot van Nagai

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.