Alleen spelen.

Stil, dat is het hier in huis nu er al 3 puppy’s weg zijn. Reigan heeft daar weinig last van, want hij kan heel goed alleen spelen.

SONY DSC

Hier ligt hij lekker te sabbelen op een flosbal, wat kunnen wij daar van genieten. Rust is dan ook wat wij hebben, want soms, soms blijft hij ons pesten met in onze pootjes bijten en in onze oortjes hangen.

Verder hebben we vandaag ook weer een visje op. Reigan kreeg ook een klein stukje maar opeens zag vrouwtje hem met een hele vis lopen. Toen kwam ze kijken wie van ons er geen meer had en Reigan had die van mij (Rontu) afgepakt. Vrouwtje niet te beroerd om hem weer af te pakken en terwijl ze er nog bij stond haalde Reigan toen die van mij (Miyuki) weg. Hij is in zijn hoofd al een grote Shiba en hoort dan ook alleen dingen net als ons te krijgen, tenminste dat denkt hij, de deugniet.

4 gedachten over “Alleen spelen.

  1. Ik begrijp heel goed dat jij ook een heel visje wilt hebben, ze denken nog steeds dat je heel klein bent, maar je bent al een flinke jongen! Dikke knuffel Osha.

  2. Nog geen verhaaltje van jullie maar wij weten het wel hoor:

    Lang zal Miyuki leven lang zal Miyuki leven lang zal ze leven in de gloria in de gloria in de gloria, hieper de piep HOERA hieper de piep HOERA hiper de piep HOERA.
    GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG EN HEEL VEEL KNUFFELS VAN JE VRIENDJE, SIMBA, SAKAI EN HET VROUWJTE

  3. Hé mama Miyuki, gefeliciteerd met je 4e verjaardag. Heb je al een lekker taartje gehad en mooie cadeautjes? Nog een prettige dag en een dikke knuffel van Osha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.