Feest.

Vandaag is het feest en niet alleen hier in huis, want twee jaar geleden zijn hier Nagai en Nyoko geboren en die zijn dus vandaag jarig. Hoe dat toen er uit zag, nou gewoon zo.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Een trotse mama Rontu met haar twee puppy’s. Dus Nagai en Nyoko, langs deze kant gefeliciteerd met jullie tweede verjaardag en dat je maar veel kluifjes mag krijgen!

En dan vandaag nog meer feest, oké niet voor ons, maar wel voor de nieuwe baasjes en vrouwtjes van Suki en Sakai. Baasje en vrouwtje hadden gisteren nog de mand ingepakt, boekjes gemaakt en de rest verzameld zodat vandaag alles leuk zou verlopen en dat is gelukt.

SONY DSC

Eerst kwamen Johan en Margot binnen en die kwamen het zusje van Okayra ophalen zodat Suki eindelijk met haar kan gaan spelen. Leuk hoor twee echte zusjes die bij elkaar komen te wonen.

 

 

SONY DSC

Daarna stapte al snel Mariska en Marcel binnen om Sakai op te komen halen. Ja, want hij gaat bij papa Ziggy wonen en dat is toch ook wel appart.

Nadat al de mensen nog een hele tijd gekletst en gelachen hebben en wij aan het spelen waren met z’n zesjes was het tijd. Maar het was nog geen tijd om weg te gaan, maar tijd om te gaan wandelen. Met zes mensen en acht Shiba’s liepen we een rondje door de wijk. Toch een soort hondenfeestje zeiden we soms in elkaars oor. Wat hebben sommige mensen raar gekeken, zoveel mooie hondjes samen.

Toen was het echt tijd, tijd om afscheid te nemen. Dat hebben we dan ook gedaan en iedereen is blij vertrokken, terwijl wij in een heel stil huis achter moesten blijven. We hebben nog wel een hele poos met Reigan gespeeld, want hij is gelukkig nog steeds niet weg. Zijn baasje mag wat ons betreft nog heel lamg doen over de verbouwing, want wij vinden hem heel heel heel lief.

Straks blijven wij thuis, maar gaat Reigan samen met baasje en vrouwtje Sinterklaas vieren. Zou Sinterklaas ook weer aan ons gedacht hebben? En dan hebben we nog wat, zou Reigan dan weten hoe hij cadeuatjes moet uitpakken?

2 gedachten over “Feest.

  1. Hoi mama en de rest,

    Ik ben gisteren mee naar papa`s huisje gegaan dar heb ik kennis gemaakt met tante Simba maar die vind mij nog niet helemaal zo leuk maar dat komt nog wel. Ook zijn we naar het huisje van Tjakka, Dounja en Britt gegaan die vinden mij helemaal geweldig.Ik heb vanacht zo goed geslapen dat het vrouwtje vanmorgen om 8 uur kwam kijken of ik nog wel leefde want ik was nog steeds stil. Maar alles was goed met mij toen zijn we naar de hondenschool gegaan waar ik met Joshi (Rischu) op cursus mocht en we hebben samen lekker geravot.

    Knuffels van mij en de rest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.