Popje trekken!

Gisteren zijn baasje, Miyuki, Sakai en Suki weer thuis gekomen. Voor Suki en Sakai stond er ook nog het bezoekje aan onze hondenschool op het programma en dat moest dus gisterenavond gebeuren. Ze vonden het maar wat leuk wat ik (Keiko) daar allemaal doe. Door, tunnel, hoog, wip, hoog, hoog en A. Ze snapte er niks van maar vonden het wel leuk hoe ik allemaal gekke dingen deed. Ik vloog overal over heen, onder door en piepte in eens ergens weer uit. Ze zaten me vol bewondering te volgen. Ook Reigan vond het super, het kwam hem al bekend voor.

SONY DSC

Vandaag was het gewoon een heerlijk dagje. Vrouwtje was eerst wat uurtjes thuis en toen konden Suki, Sakai en Reigan lekker spelen. Het eerste spelletje was popje trekken.

SONY DSC

 

Reigan maakte het tijdens het spelen zo bont dat hij van tante Keiko en halfzusje Miyuki op zijn donder kreeg. Maar Reigan zou Reigan niet zijn als hij daar van onder de indruk zou zijn en het deed hem dus echt helemaal niks en blafte gewoon lekker terug.

Verder deden ze lekker rustig, tenminste in verhouding met andere dagen.

En wat de dag van morgen ons gaat brengen weten we nog niet, maar vast volop plezier.

3 gedachten over “Popje trekken!

  1. Hallo klein broertje en zusje, wat zijn jullie snel groot geworden! Toen baasje en vrouwtje op mij moesten wachten ging de tijd veel langzamer (zeggen ze). Heel veel plezier in jullie nieuwe huisjes en hopelijk zien we elkaar nog een keer. Veel knuffels van je grote broer Yuki.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.