Alles pakken en klaar maken.

Vanmiddag is vrouwtje met mijn (Rontu) puppy’s naar de school van een mensenvriendje geweest. lekker veel kabaal dacht het vrouwtje , maar dat viel mee. Maar wel heel veel kinderhandjes, fietsen en auto’s en dat kennen die twee al wel, maar het is toch leuk om met ze op pad te zijn vertelde het vrouwtje toen ze thuis kwam.

Verder stond hier in huis van het teken van afscheid nemen. Alle spulletje voor Risshū werdengepakt en klaar gemaakt, maar ook voor baasje Suki en Sakai werden er spulletjes gepakt. Die laatste zijn namelijk net in de auto gestapt om naar duitsland te rijden.

Ook werd de puppytunnel weer in huis gelegd om te kijken of RisshÅ« klaar is voor de grote stap. Dit deed hij samen met tante Keiko, want die kan puppy’s dit als de beste leren.

Photobucket

De grote stap in natuurlijk het met zijn nieuwe baasje en vrouwtjes morgen. Envoor dat hij kan gaan moet vrouwtje nog het fotoboekje afmaken en alles nog even inpakken. Wat is hij verwend door al de mensen die langs zijn geweest. Maar dat zien jullie later wel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.