Met de bus naar de stad.

Na een drukke dag gisteren met veel wandelen voor het vrouwtje en baasje was het vandaag niet anders. Het begint ‘s morgens met Suki en Sakai laten plassen, dan met Binkie en Bolle wandelen en dan met ons drie. En zo gata dat de hele dag door, oké wij hoeven niet zo vaak als de puppy’s en Suki en Sakai gaan ook nog veel achter buiten, maar toch.

Vandaag was het ook de dag dat baasje en vrouwtje samen met onze mensenvriendnnetjes Quinty en Moïse met de puppy’s naar de stad zijn geweest. Ze stapte hier niet ver van huis op de bus, liepen een stuk door de stad en weer terug en stapte weer in de bus.

Dit hebben ze met al de puppy’s die hier in huis geboren zijn gedaan en sinds vorig jaar helpen onze mensenvriendinnetjes dan graag mee. Vorig jaar mochten die 2 meiden iets lekkers uitzoeken in de stad, maar nu werd het met frietjes eten hier in huis afgesloten. Daarna werd er nog even gekroeld met alle puppy’s, want voor hun was het de laatste keer dat ze Bolle zouden zien.

Photobucket

Dit werd even in de ren van Miyuki en haar puppy’s gedaan, wat Sakai en Suki waren helemaal uitgeteld.

Quinty en Moïse, bedankt voor de hulp en gezelligheid, want wat zouden baasje en vrouwtje zonder jullie moeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.