Spuitjes.

Net was het dan zover, mijn (Rontu) puppy\’s hebben hun eerste spuitje gekregen. Als eerste werden ze door vrouwtje in de wagen gezet en dat dan weer in de bench van Miyuki. Deze is lekker klein en knus. Vrouwtje zei dat ze maar heel even een liedje hebben gezongen en daarna zijn ze lekker gaan slapen.

Bij de dierendokter hebben ze zich netjes gedragen als ik het vrouwtje moet geloven. Ze hebben daar ook menig hart gestolen met hun gekwispel en gekus. Tijdens het zetten van het spuitje heeft er geen een een kik gegeven en ze kregen dan ook beide een brokje als beloning. Maar een Shiba pup is geen Shiba pup als hij niet gelijk de grootte brokjes wilt en dus de puppybrokjes uitspuugd. De dierendokter vond dit zo leuk dat ze de puppy\’s nog eens even extra op pakte om te knuffelen. Zowel RisshÅ« als Reigan zijn beide gezond verklaard en bij RisshÅ« zijn zelfs zijn beide balletjes al gevoeld.

Straks gaan we gelijk lekker met z\’n drietjes wandelen, o nee, vrouwtje gaat ook mee en baasje loopt voor de gezelligheid ook nog mee met Keiko en Miyuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.