Vis ik heb je.

SONY DSC Nee en dan hebben we het niet over de goudvis die hier in huis in een kom rond zwemt, maar over een visje dat hier bij de visboer gekocht kan worden.

Baasje had visjes voor hem en het vrouwtjeSONY DSC gekocht en wij weten dan dat er voor ons ook altijd wel een visje bij is, maar deze keer had baasje er eentje te veel gekocht en die werd dus gedeeld en aan de puppy’s gegeven. Wat hebben ze zitten smullen zeg. We weten zeker dat ze de vokgende keer dat ze vis ruiken ze aan dit lekkers denken.

Verder is vandaag Mariska weer naar haar Sakai komen kijken. Deze keer had ze wat nichtjes mee gebracht. Dat was weer super gezellig. Verder is ook ons mensenvriendje Xem komen spelen met de alle puppy’s. Hier is het motto “hoe meer zielen hoe meer vreugd” als er puppy’s in huis zijn echtvan kracht.

Verder zijn we weer gaan wandelen, jammer dat Sakai en Suki nog niet mee kunnen, die moeten nog 10 dagen wachten. En nu nu gaan we lekker slapen. Vrouwtje ligt al lang in haar mandje, want die moest wel erg vroeg gaan werken vandaag. Wij sliepen allemaal nog lekker toen zij weg ging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.