Gewoon leuk.

Dsc04158_bewerkt1

Vrouwtje heeft vandaag besloten om de puppy’s van mij (Miyuki) eens onder de aandacht te brengen. Want die 2 zijn er ook al was het een beetje op de achtergrond, maar daar is verandering in aan het komen. Ook van die twee wordt het gewoon leuk om te laten zien wat ze doen

Sakai doet heel vaak het spelletje verstoppertje spelen. Ik zoek me dan kwijt en kan hem niet vinden. Als ik dan eens goed over de rand van de mand kijk dan ligt hij ergens opgefrommeld tussen de muur en de mand, of tussen de kast en de mand. Het is me er eentje hoor.

Ook Suki doet goed mee. Ze springt zo terug in de mand als ze weer melk komt drinken. Samen stoeien met haar broertje is het liefste wat ze doet.

Photobucket

En als ze alle twee weer helemaal moe maar tevreden zijn vallen ze weer in slaap.

Photobucket

Lekker warm tegen elkaar aan en de beer als een steuntje.

Verder is vandaag de Chipper geweest en zijn dus de namen aan de puppy’s gekoppeld. Bolle gaat vanaf vandaag door het leven als RisshÅ« Keiji Tenshi Yoi. Hij gaat net als Sakai in Schijndel wonen, dus die zullen elkaar wel vaker tegen gaan komen. Binkie gaat dan vanzelf door het leven als Reigan Keiji Tenshi Yoi. Hij gaat in Apeldoorn wonen, maar blijft nog wat langer bij ons wonen omdat zijn nieuwe baasje en vrouwtje nog druk aan het verbouwen zijn.

1 gedachte op “Gewoon leuk.

  1. Heerlijk om die twee zo te zien. Leuk trouwens dat Risshū bij papa en Simba in de buurt komt wonen. Dat zullen ze wel erg leuk vinden! Dan kunnen Sakai en Risshū met elkaar blijven spelen. Liefs Kayra Xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.