Plassen en po..en.

Wat hier gisteren is gebeurt kunnen jullie lezen op de site van ons mensenvriendinntjes Quinty en Moïse.

De dag van vandaag was rustig. Vanmiddag wat bezoek, maar voor de rest niks bijzonders. Maar toen vrouwtje bij de mijn (Miyuki’s) puppy’s ook de “kattenbak” weg zette nadat ze alles had schoon gemaakt gebeurde het. Sakai en Suki gingen om en om piepen en toen vrouwtje ze op de “kattenbak” zette geloofd ze haar ogen niet. Er werd gelijk geplast door mijn kleintjes. Geweldig toch dat ze gelijk wisten wat vrouwtje van hun verwachte, hebben ze vast van mij!!!

Net hebben Baasje en vrouwtje alle nageltjes van de puppy’s geknipt en daarna waren Bolle en Binkie nog even buiten nadat die ook aan het piepen waren en je raad het al daar werd ook gedaan wat er van ze verwacht werd.

Photobucket

Bolle net klaar met plassen. Vrouwtje heeft net als bij ieder vorig nestje weer mos in de tuin gelegd zodat de puppy’s daar een wennen en niet al te vel op stenen doen.

Photobucket

Binkie zou geen Binkie heetten als hij niet voor het echte werk zou gaan en hij trekt er zich ook nog niks van aan ook. Zo nu heeft iedereen geplast en gepo..t en kunnen we lekker gaan slapen.

1 gedachte op “Plassen en po..en.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.