Druk met van alles.

Hier in huis is het op het moment gezellig druk en met wat, nou gewoon druk met van alles.

Zo eten Binkie en Bolle ondertussen al brokjes. Oké, vrouwtje of baasje doen ze nog wel nat maken zodat ze zachter worden, maar soms zitten ze ook al Rontu’s brokjes te knabbelen.

Photobucket

Verder doen de puppy’s van Miyuki nog maar weinig.

Photobucket

Slapen en drinken aan de melkbar. Maar soms schrik ik zo van ze, dan grommen ze ineens of liggen te blaffen.

En vrijdag heb ik (Keiko) al even met de puppy’s van Rontu buiten mogen spelen, maar vandaag mocht dat weer en deze keer ook wat langer. Ze zijn heel lief en kwispelen heel veel met hun staartjes. Maar vanmiddag moest ik even boos worden, want Binkie dacht echt dat ik ook een melkbar had en ik moest hem even duidelijk maken dat dat niet zo was. Maar even later speelde ik weer gewoon met ze hoor.

Photobucket

En verder komt er nog steeds wel iedere dag bezoek. Volgende week komen er zelfs kinderen die we niet kennen hier naar toe die een werkstuk moeten maken voor school. Vrouwtje werd van de week gebeld en kreeg de vraag of ze hun kon helpen. Lang leve internet, want op via die weg hadden ze ons gevonden.

2 gedachten over “Druk met van alles.

  1. Zo zeg het worden nu al echte grote hondjes, ze eten al lekker brokjes. Spannend die kinderen van school, wel lief zijn hoor. Dikke knuffel Osha.

  2. Goh, we moeten dringend weer eens komen kijken want anders herkennen we de hondjes niet eens meer! Wel knap hoor dat ze al pl*ssen en p**pen in de kattenbak en buiten! Wat zijn wij, shiba’s, toch slimmerikken he! Liefs Kayra Xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.