Weekend.

Eindelijk was het weekend voor het baasje en vrouwtje. Voor baasje was het een bijzonder weekend, want hij was de gelukkige die het hele weekend mocht werken, maar één geluk had hij, want hij mocht thuis werken. Af en toe kwam hij dan ook lekker gezellig naar beneden om met ons of de puppy’s te kroelen. Vrouwtje moest gisteren ochtend werken, maar dat zijn we gewend. Toen ze thuis kwam werd de kraamkamer (de ruimte waar wij (Rontu en Miyuki) en onze puppy’s wonen) weer lekker schoon gemaakt. Dat is ook een ritueel dat iedere dag terug komt, maar al met al is het zo gebeurd.

Verder is er ook nog veel bezoek gweest en die nog niet geweest waren brachten ook weer cadeautjes voor de puppy’s en voor ons mee. Ook sommige mensen die al wel waren geweest brachten ook weer wat mee. De kast waarin vrouwtje alles heeft gezet puilt ondertussen bijna uit, maar vrouwtje en baasje zeggen altijd dat puppy’s niet genoeg speeltjes, koekjes en kluifjes hebben. Vrouwtje is dan ook weer iets leuks aan het bedenken hoe ze straks alles met de puppy’s mee kan geven en ze noemt het dan "het wel befaamde puppypakket"! Vorig jaar zat alles in een mooie kist, maar voor dit keer weet vrouwtje het nog niet. Een tas, kist, doos of zak, ze zoekt nog wat moois, maar dat er leuke dingen in zitten is één ding wat zeker is.

En hoe het met de puppy’s gaat is met twee woorden te vertellen, super goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.