Schattige puppy’s.

Slapen is wat de puppy’s van Miyuki nog erg veel doen en dat vind ik (Keiko) wel erg jammer, want het liefste zou ik met hun willen kroelen, maar helaas dat mag van Miyuki niet.

Photobucket

En verder wil ik ook met de puppy’s van Rontu spelen, maar zodra ik in de buurt kom moet ik weg van Rontu. En ik weet zeker dat ik deze schattige puppy’s toch niks zal doen. Oké een lesje rangorde, maar dat doe ik toch nog niet bij zulke kleine puppy’s.

Photobucket

Verder is vandaag Denise weer naar huis gegaan, ze miste Osha best wel, maar omdat wij op het moment met zo veel hondjes hier in huis waren wilde ze eigenlijk helemaal niet weg. Gisterenavond zijn wij dan ook alleen thuis gebleven en terwijl ik op Rontu, Miyuki en al de puppy’s paste waren baasje, vrouwtje en de twee slapers een afscheidsfeestje op de kermis aan het vieren.

Nu kan ik nog met Gerbrich spelen, want ook die gaat morgen weer naar huis. Wat zal ik die meiden missen als we weer met het gewone gezinnetje zijn. Nou ja, gewoon wij, de puppy’s en het baasje en vrouwtje natuurlijk.

4 gedachten over “Schattige puppy’s.

  1. Zal inderdaad wel weer stil worde in huis maar goed zo te zien gaat heel snel de bol los daar en rennen er 4 boefjes door het huis. Sakai heeft nu wel al veel van papa weg die ligt ook heel de dag op zijn rug te slapen.

    Knuffels van ons

  2. Haha, Mariska, ik wilde al net hetzelfde zeggen! De appel valt inderdaad niet ver van de boom. Ben benieuwd of dat voor ons ook gaat gelden 🙂 Dikke knuffel!

  3. Ik vond het ook heel erg gezellig en ik mis jou nu al. Een mooie hond die mij in de ochtend wakker likt! Ik hoop de puppies nog een keer te zien. dikke knuffel aan allemaal Denise

  4. Ik was superblij toen vrouwtje Denise weer thuis kwam. Maar ik begrijp ook wel dat ze het met zulke lieve puppies erg naar haar zin heeft gehad. Volgende keer wil ik ook weer mee! Dikke knuffel Osha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.