Lekker slapen.

Vandaag hebben we lekker rustig aan gedaan. Wij (keiko, Rontu en Miyuki) hebben eerst uit geslapen en die rust hebben we ook  de puppy’s over gegeven.

Photobucket

Suki en Sakai hebben lekker dicht bij elkaar gelegen.

SONY DSC

En dan hebben we Bolle ook nog, die had een nieuwe vriend gevonden waar hij bij kon slapen. Hij was blij dat hij niet blafte en gromde.

 SONY DSC

 

Verder was het vandaag ook biogardefeest, want de tandjes van Bolle en Binkie zijn heel vlug aan het door komen en dan vind vrouwtje het altijd tijd worden voor dat heerlijke witte spul. Die gezichtjes die je dan ziet zijn helemaal geweldig.

En nu, nu gaan we genieten,want naast het vrouwtje van Osha is ook Gerbrich weer hier, je weet wel het vrouwtje van Michi. Het is gezellig hoor, twee gieber meiden en dat zijn we hier in huis natuurlijk niet gewend.

4 gedachten over “Lekker slapen.

 1. Wat een beertjes zijn het al weer.
  Geniet er van, nog even en de rust is over 🙂
  Mooie foto’s van knappe kinderen en moeder.

  groetjes en een knuf voor de doggies

  Brigitte

 2. Biogardefeest is altijd een feest! Ik vind het ook nog steeds erg lekker. Zou de beer begrijpen dat hij biogarde in zijn bekkie moet stoppen? Dikke knuffel aan mijn vrouwtje en natuurlijk ook de rest, Osha.

 3. Nou. mijn zusje Osha heeft gelijk: biogarde is nog steeds heerlijk!! Alleen knoei ik nu niet meer! Wat zijn ze toch weer gegroeid. Als je ze alle vier in de mand ziet liggen met beertjes erbij , dan zou je ze toch zo meenemen!! Geef ze een dikke knuffel mama en ome en tot ziens. Groetjes Yuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.