Veel buiten.

Wat we zaterdag vertelde over het weer, dat veranderde snel, want de zon scheen zodra we zondag onze oogjes open deden en nu schijnt hij nog. We zijn vanaf toen dan ook erg veel buiten.

Gisteren zaten we al 9.00 lekker buiten te genieten en we gingen pas na onze middag ronde weer naar binnen. Baasje en vrouwtje gingen lekker even wat rondtouren, winkelen (helemaal niks gekocht) en een ijsje eten (het is maar goed dat wij dat niet wisten). Toen ze thuis kwamen is baasje gelijk weer en lekker rondje met ons gaan wandelen. Een rondje langs het veld van de skischool en de gene die dat kennen weten dat dat een leuk rondje is. Toen we weer thuis kwamen had vrouwtje de tafel buiten gedekt en toen konden baasje en vrouwtje lekker buiten grillen. We gingen pas na het eten weer naar binnen om even later de laaste ronde te gaan wandelen voor wij (Rontu en Miyuki) onze huisjes weer in gingen. Dit doen we hier op het moment gewoon rond de tijd dat hier de films op tv beginnen (voor jullie Nederlanders is dat 20.15 uur) en komen er dan pas weer 12 uur later uit.

Vanmorgen zijn we weer eens samen met het vrouwtje broodjes gaan kopen. Een wandeling van 45 minuten en dat is dan pas het begin van de dag. Ne hebben baasje en vrouwtje lekker die broodjes buiten op zitten eten en vanaf dat moment liggen wij al heerlijk in de tuin.

SONY DSCOok doen we op het moment soms net of wij nooit iets stouts doen, maar dat komt omdat er veel hondjes los voorbij lopen en dat mag niet. ik (Keiko) grom dan even kort maar duidelijk zodat alleen baasje en vrouwtje het horen. Ik (Miuyuki) blaf dan. Maar ik (Rontu) laat het de hond wel even weten hoe het wel moet en jodel op z’n Shiba’s hem naar zijn baasje of vrouwtje toe en zeg tegen de hond dat los lopen echt niet mag hier waar al de auto’s rijden en dat los lopen alleen in de bossen mag. Terwijl ik dat doe schamen baasje en vrouwtje zich soms voor mij, maar ik kan er toch ook niks aan doen dat ik zo goed kan jodelen!

Wat we strals gaan doen, we weten het nog niet. Nu gaan we in ieder geval nog even lekker terug in de tuin liggen. Maar vanavond gaan we uit eten, we nemen dan de wokkel mee en gaan gezellig bij Udo en Moni buiten in de tuin eten. Zodra dat wij het kippetje beginnen te ruiken dat aan het spit gaat zijn we welkom. Hhmmmm, lekker en gezellig!

5 gedachten over “Veel buiten.

 1. Goed dat jullie de loslopende hondjes terug naar hun baasjes sturen. Auto’s zijn veels te gevaarlijk om dichtbij te lopen. Geniet nu nog maar van de rust want voor jullie het weten zijn er weer puppies en dan is het weer gedaan met de rust! Knuffel van Kayra Xxx

 2. Wat een hondenleven daar in Duitsland…, maar jullie gaan je natuurlijk voorbereiden op de drukte staks met het kleine grut.Dikke knuffel Osha.

 3. zucht…wat klinkt dat allemaal heerlijk zeg…maar de baasjes niets gekocht met het winkelen…???nou dat mag in de krant hihi.
  Geniet er nog lekker van doen wij ook nog een paar dagen maar maandag moet het vrouwtje weer werken.

  Dikke knuffel van ons drietjes

 4. Hey daar in Duitsland. Het zit er al weer bijna op?
  Leuk om te lezen waar jullie allemaal geweest zijn, daar waren wij kortgeleden dus ook. Het is daar prachtig, ik kan me voorstellen dat jullie genieten.

  “Papa” Keiji heeft zelfs boven op de rand van de stuwdam van de Edersee gestaan. Hij staat graag hoog om alles te kunnen overzien. En het uitzicht daar is ook geweldig natuurlijk.

  Groetjes van ons allemaal, geniet er nog een paar daagjes van hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.