Mooie bal.

Vanmiaadg ben ik samen met het vrouwtje op pad geweest om mijn cadeautje wat ik nog voor mijn verjaardag te goed had te gaan kopen. In een hele grootte dierenwinkel in Korbach mocht ik uitzoeken wat ik wilde. Nou dat was niet heel makkelijk, want veel speelgoed voor ons hondjes hadden ze niet, maar na goed te hebben gesnuffeld vond ik toch wat. Een mooie bal!

SONY DSC

Thuis gekomen mocht ik er gelijk mee spelen en dat hebben baasje, vrouwtje, Rontu en Miyuki geweten, want er zat ook een piep in. Ja, jullie lezen het goed, zat. Die piep doet het namelijk al niet meer, want het leukste van zulke speeltjes vind het kapot maken van die piep.

En nu mogen Rontu en Miyuki nog niet met mijn speeltje spelen, want deze dag is hij voor mij alleen. Ik bewaak hem dus heel goed.

Nou heb ik in die winkel ook aan al de puppy’s gedacht die komen gaan en heb vrouwtje gesmeekt om van dezelfde serie ook een soort bot mee te nemen. Enhu, die piep, die maak ik dan wel kapot, hihihi.

1 gedachte op “Mooie bal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.