Rustig aan.

Het weer werkt op het moment niet al te lekker mee, maar dat mag de pret niet drukken. We doen het dus gewoon rustig aan. We wandelen iedere dag een mooi rondje en tot nu toe zijn we nog steeds droog gebleven. Als we dan thuis komen krijgen we lekkere brokjes en gaan lekker luieren, want met puppy\’s in je buik is het wandelen toch wel vermoeiend. en als we dan buiten kijken is het soms droog, maar soms regent het dan ook heel hard en zijn wij helemaal blij dat we binnen zijn. Baasje en vouwtje gaan dan lekker een film kijken of ze pakken een boek om te lezen.

Het weer zal snel weer beter worden, dus dan kunnen we weer lekker buiten in de tuin gaan genieten en zullen de wandelingen weer langer worden, maar wel met genoeg pauze\’s er in, want je weet wel die puppy\’s……….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.