Feest en cadeautje van Miyuki

Vanmorgen toen baasje en vrouwtje wakker werden begonnen ze een liedje te zingen. Het ging zo; lang zal Keiko leven, lang zal Keiko leven…… Hierdepiep hoera, hoera en dat laatste 8 keer. Ik (Keiko) mocht toen eerst heel lang aleen met het baasje en vrouwtje kroelen en spelen en ondertussen zat Miyuki ook een liedje voor mij te zingen. Jaja, ik ben vandaag jarig en ben 8 jaar geworden. Baasje was gisteren vergeten de slingers op te hangen, dus dat heeft vrouwtje toen ze uit bed kwam eerst gedaan. Mijn cadeautje mag ik deze week zelf uit gaan zoeken in de winkel, want ja, we hebben al zo veel speeltjes dat baasje en vrouwtje niet meer weten wat ze voor mij moeten kopen. We hebben wel al een dikke kluif gekregen en Moni is me ook al komen feliciteren.

Rontu heeft me voor mijn verjaardag heel veel knuffels gegeven en van Miyuki heb ik net mijn cadeautje gekregen. Ze is namelijk naar de dierendokter geweest en die heeft 1 puppy in haar buikje gezien, maar die verstopte zich iedere keer, dus je weet maar nooit, misschien verstopt zich er nog wel een.

Verder doen we vandaag lekker feesten, dus wooeeeffff, blafffff en wafffff.

7 gedachten over “Feest en cadeautje van Miyuki

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag tante Keiko!! en Gefeliciteerd mama dat je weer 1 of meerdere puppies krijgt! ik ben benieuwd hoeveel het er gaan worden, ook bij Rontu natuurlijk! Misschien heb je er stiekem nog een paar verstopt! Liefs Kaiya

  2. Dikke proficiat hoor tante Keiko! En wat die puppies betreft, wij hopen dat er stiekem nog meer in je buikje verstopt zitten! Dikke knuffel van Kayra

  3. Lieve Keiko nogmaals gelficiteerd met je verjaardag en wij hopen dat je een leuke dag hebt gehad en lekker verwent bent. Rust nog maar lekker uit want over een paar weken heb je het weer erg druk met al die pupekindjes.

    Knuffels van ons

  4. Gefeliciteerd tante Keiko je bent vast goed verwent met allemaal leuke en vooral lekkere dingen. En mama Miyuki natuurlijk ook gefeliceteerd. Spannend hoor krijg ik weer echte broertjes of zusjes erbij.Dikke knuffel Osha.

  5. Hallo!! Tante Keiko, van harte gefeliciteerd met de verjaardag. En ..welk kado is er uitgezocht? En Mama, ik ben heel benieuwd naar mijn nieuwe broertjeof zusje! Ikkan bijna niet wachten tot je buikje dik is. Allemaal gezond blijven en tot de volgende keer! Knuffel van Yuki.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.